Omschrijving

Bijna nieuwe bedrijfshal met kantoorruimte met een verhuurbaar vloeroppervlakte van ca. 1100m² (inclusief 200m² archiefruimte op de verdieping)
De bedrijfshal is gelegen op een bedrijventerrein aan de Tinnegieter 58 te Stadskanaal en kent een goede ontsluiting middels de N366 richting A7 en richting Duitsland A31.

De bedrijfshal met een oppervlakte van ca. 700m² is voorzien van vloerverwarming,  2 lichtstraten (2,5m x 30m), ledverlichting en drie elektrisch bedienbare overheaddeuren (b. 4m x h. 4,5m) die voorzien zijn van een venstersectie en PVC strokengordijn

Het kantoorgedeelte met een oppervlakte van ca. 200m²) is voorzien van een systeemplafond met Led armaturen, vloerverwarming en mechanische ventilatieafzuiging. De kozijnen zijn van kunststof en allen voorzien van Triple Pane beglazing.

De indeling van het pand is als volgt: Entree/hal; 5 x kantoorruimte; kantine; toiletruimte (d & h); opslag/archiefruimte; bedrijfshal. Op de verdieping boven het kantoorgedeelte is een opslag/archiefruimte van ca. 200m². 

Huur vrij van btw is mogelijk. De huurprijs wordt dan vermeerderd met 5% opslag over de huur t.b.v. de btw- compensatie.

Het object wordt opgeleverd in de huidige staat.

Huurovereenkomst:
Standaard huidige model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) met de van toepassing zijnde algemene bepalingen alsmede aangevuld met eventueel van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle huishoudens afgegeven door het CBS (2015=100).

De huurtermijnen, betaaltermijn en wederzijdse opzegtermijn gaan in onderling overleg.

Kenmerken