Beschrijving

Bedrijfshal met representatieve kantoorruimte gelegen op een perceel van 5253m² op het bedrijvenpark Stadskanaal.  Het goed onderhouden pand heeft een bedrijfshal met een oppervlakte van ca. 1640m² en kantoorruimte met een oppervlakte van ca. 574m² gelegen op de begane grond en de verdieping. Het pand is L-vormig gebouwd en heeft daardoor een ruim (binnen) terrein voor eventueel buitenopslag/stalling of uitbreidingsmogelijkheden van het object (max. bebouwingspercentage 70%). Ook is er de mogelijkheid om het pand te splitsen in bijvoorbeeld kantoor met showroom en bedrijfshal met inpandig kantoor. Kortom een goed pand met veel mogelijkheden voor diverse ondernemers.

NB. Het inruilen van uw huidige bedrijfspand is eventueel bespreekbaar.

Indeling

Entree; centrale hal; vergaderzaal/showroom (ca. 80m²), kantoortuin (ca. 70m²); kantine (ca. 70m²); kleedruimte; werkplaats (ca. 33m²); sluis voor laden en lossen/ magazijn (ca. 214m²) ; bedrijfshal (ca. 1362 m²); kantoor/magazijn (ca. 67m²).

Eerste verdieping

kantoortuin (ca. 145m²); 3 separate kantoorruimtes/spreekkamers (resp.ca. 12m², 12m² en 33 m²); archiefruimte en dames/heren toiletgroep.

Bijzonderheden

Het bedrijvenpark Stadskanaal is gelegen aan de oostkant van Stadskanaal met goede ontsluiting middels de N366 richting de N33, A7/A28 en A31 Duitsland (15 minuten). Bedrijvenpark Stadskanaal is het grootste bedrijventerrein binnen de gemeente Stadskanaal, de grootte is maar liefst 157 hectare. Op het bedrijvenpark Stadskanaal zijn verschillende grote, middelgrote en kleine ondernemingen gevestigd.

Kenmerken