Beschrijving

Fantastisch wonen met allure in een monumentaal herenhuis!

Prachtig gerestaureerd herenhuis (rijksmonument) omgeven door een fraai aangelegde siertuin (slingertuin) gelegen in de oude dorpskern van Bellingwolde.
Van oorsprong was het huis een herenboerderij met aangebouwde landbouwschuur, in de tweede helft van de twintigste eeuw is de schuur afgebroken en het herenhuis overgebleven. Vanaf 1988 is het herenhuis gerestaureerd in de kenmerkende eclectische bouwstijl en zoveel mogelijk teruggebracht naar de oorspronkelijke situatie zoals die in 1809 was, dit alles wel in combinatie met het comfort van heden ten dage. Het wonen in dit herenhuis zal u daarom dagelijks de beleving geven van riant en comfortabel wonen met de grandeur uit lang vervlogen tijden.

Indeling

Entree voorzien van twee openslaande deuren; centrale gang; woonkamer met aangebouwde serre; slaapkamer; tussenhal met trapopgang; badkamer v.v. ligbad, douche, dubbele wastafel, bidet en toilet; woonkeuken voorzien van inbouwkeuken met apparatuur en toegang tot de kelder die voorzien is van de Cv-installatie; achterhal; garderobekast; toilet; bijkeuken/berging voorzien van achterentree; wenteltrap naar de achterzolder/studio; gang met zijentree; kantoor (eventueel als slaapkamer te gebruiken); bibliotheek (eventueel als slaapkamer te gebruiken).

Eerste verdieping

Logeerkamer met toegang tot het balkon; zolderruimte; geïsoleerde zolderruimte/studio (te bereiken middels de wenteltrap in de centrale hal).

Bijzonderheden

• Rijksmonument
• Gerestaureerd
• Perceel 3710m²
• Omgeven door een fraaie siertuin 
• Een uitgebreide beschrijving van het pand kunt u verkrijgen via ons kantoor
• Op www.koningsheerd.nl kunt u aanvullende informatie vinden

Kenmerken