Omschrijving

De gehanteerde prijs in deze advertentie betreft geen vraagprijs, maar het minimum bod waarvoor de verkoper in onderhandeling wil treden. De verkoper neemt alleen biedingen in overweging die op of boven deze prijs liggen.

Mooi appartement met een privé parkeerplaats in parkeerkelder! 

In het moderne appartementencomplex “de IJzeren Klap” staat dit ruime appartement met twee slaapkamers en een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder te koop. Het appartement heeft een mooi uitzicht over het centrum alsmede de landerijen richting "de Monden" en de passanten jachthaven/ camperplaats “het Spoordok” waar het ’s zomers een komen en gaan is van allerlei pleziervaartuigen en campers. Het appartement heeft een ruime woonkamer en een open keuken die voorzien is van inbouwapparatuur, vanuit de woonkamer is er middels een schuifpui toegang naar het royale balkon (ca. 17m²) die middels glazen panelen is af te sluiten. Verder heeft het appartement de beschikking over 2 ruime slaapkamers waarvan de grootste eveneens toegang tot het balkon heeft. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel. Het toilet is separaat en modern uitgevoerd, ook is er een berging aanwezig waar u de witgoedaansluitingen en de cv-opstelling aantreft. In de parkeerkelder is een privé parkeerplaats aanwezig en buiten bevindt zich een berging voor het stallen van uw fiets.

Indeling

Hoofdentree complex met videofoon en intercom; lift; trappenhuis.
Entree appartement; hal; (hang)toilet; badkamer (ca. 5,5m²) voorzien van inloopdouche en wastafelmeubel; berging ca. 5m²) voorzien van de witgoedaansluitingen en cv-opstelling; 2 slaapkamers (resp. ca. 10m² en 14m²) waarvan de grootste voorzien is van een balkondeur; woonkamer met open keuken (samen ca. 90 m²) voorzien van een schuifpui naar het balkon (ca. 17m²).

Balkon

Royaal Balkon ( ca.17m²)

Bijzonderheden

• Bouwjaar 2004
• Volledig geïsoleerd (laag energieverbruik)
• Kozijnen draai/kiep systeem
• Parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder 
• Gunstige ligging op de zon
• Ruim balkon (ca. 17m²) die geheel af te sluiten is middels glazen panelen
• Mooi uitzicht over het centrum, jachthaven en de landerijen
• Bijdrage VvE € 135,-/per maand

Kenmerken