Beschrijving

NOG 1 APPARTEMENT BESCHIKBAAR!

Nieuwbouwappartement gebouwd volgens het nieuwste bouwbesluit in een prachtig historisch pand met een royaal terras van ca. 25 m² !

Aan de Kruisstraat nabij de "IJzeren Klap" is in het volledig gerenoveerd pand " 't Schot" dit gloednieuw appartementencomplex met 4 appartementen gerealiseerd. Op de begane grond van het complex vindt u dit hoogwaardig afgewerkt appartement met een vloeroppervlakte van ca. 95 m² die is voorzien van een riante woonkamer met openslaande deuren naar het ruime terras en een open keuken die voorzien is van een luxe inbouwkeuken met apparatuur. Verder heeft het appartement 2 ruime slaapkamers, een fraaie badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel en een separaat toilet die beiden voorzien zijn van luxe sanitair en mooi tegelwerk tot het plafond. Naast een bijkeuken/berging met de witgoedaansluitingen en cv-opstelling heeft het appartement nog een extra inpandige berging en buiten op het omheinde terrein een berging/schuurtje en een eigen parkeerplaats. Het appartement is mooi afgewerkt met o.a. fraaie deuren en kozijnen, luxe sanitair en keuken en is in zijn geheel voorzien van comfortabele vloerverwarming. Bent u op zoek naar een appartement in Musselkanaal, dan is dit luxe appartement absoluut een bezichtiging waard!

NB: INRUIL VAN UW HUIDIGE WONING IS BESPREEKBAAR !

Indeling

Entree complex met hal, trappenhuis en liftinstallatie; entree appartement; hal; toilet; royale woonkamer met open keuken (samen ca. 44,5 m²); terras; 2 slaapkamers (resp. ca. 8 m² en 14,5 m²); badkamer (ca. 6 m²) voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel; bijkeuken/berging (ca. 4,5 m²) voorzien van witgoedaansluitingen en cv-opstelling, berging (ca. 7 m²).

Berging buiten ( ca. 5,5 m²) en eigen parkeerplaats op het omheind terrein.

Bijzonderheden

• Gloednieuw appartement in historisch pand
• Luxe afwerking
• Lift
• Royale woonkamer met mooi lichtinval
• 2 ruime slaapkamers
• Ruim terras
• Eigen parkeerplek en berging op het omheinde terrein
• Prachtig appartement !!

SLECHTS 1 APPARTEMENT NOG BESCHIKBAAR!

Kenmerken