Omschrijving

VERKOOP START MET EEN OPEN HUIS OP DINSDAG 24 SEPTEMBER van 10.30 uur tot 11.30 uur!!

Op één van de mooiste locaties in Musselkanaal staat deze ruime vrijstaande woning met aangebouwde garage en carport op een perceel van 907m². De zorgvuldig onderhouden woning heeft de beschikking over een zonnige woonkamer van waaruit men een prachtig uitzicht geniet over de tuin en het aan de overkant gelegen park. De woonkamer heeft een prachtige parketvloer, sfeervolle gashaard en een schuifpui naar de tuin. Verder is er een aparte woonkeuken die voorzien is van een inbouwkeuken met apparatuur en schuifpui naar de tuin. Aansluitend aan de woonkeuken is er een ruimte die in gebruik is als studeerkamer maar die ook prima dienst kan doen als slaapkamer op de begane grond.  Omdat er in voornoemde ruimte al aansluitingen voor een badkamer onder de vloer aanwezig zijn, kan eenvoudig een badkamer op de begane grond gerealiseerd kan worden. De voormalige keuken doet dienst als ruimte voor de extra koel- en vrieskast en aansluitend is er de bijkeuken met de aansluitingen voor het witgoed, cv-opstelling en doorgang naar respectievelijk de achtertuin en de garage. De garage is voorzien van openslaande deuren en heeft een doorgang naar de aangebouwde stallingsruimte waar u fietsen en/of een aanhanger kan bergen. De verdieping heeft een ruime overloop die voorzien is van een mooie kastenwand en er zijn 3 slaapkamers waarvan er één een toegangsdeur naar het balkon aan de achterzijde heeft. Verder is er op de verdieping een ruime badkamer met ligbad, douchehoek, wastafelmeubel en 2e toilet aanwezig. Ook beschikt de woning over 2 kelders die absoluut een toegevoegde waarde aan het geheel zijn. Op het dak zijn 12 zonnepanelen geplaatst met een gemiddelde jaarlijkse opbrengst van 3500 kWh. Kortom een fraaie woning die een bezichtiging absoluut waard is!

Indeling

Entree/hal; trapopgang; meterkast; toilet; woonkamer (ca. 42m²) voorzien van schuifpui en schouw met gashaard; woonkeuken (ca. 24m²) voorzien van inbouwkeuken met apparatuur en schuifpui; slaap/hobbykamer (ca. 16m²); bijkeuken 1 (ca. 7m²); bijkeuken 2 (ca. 9m²) voorzien van witgoedaansluitingen, cv-opstelling, achterentree en doorgang naar de garage; garage (ca. 22,5m²) voorzien van openslaande deuren; stallingsruimte (ca. 16,5m²) eveneens voorzien van openslaande deuren.

Eerste verdieping

Overloop voorzien van kastenwand; 3 slaapkamers (resp.ca. 6m², 8,5m² en 21,5m²) waarvan de grootste voorzien is van een deur naar het balkon (ca. 11m²); badkamer (ca. 9,5m²) voorzien van ligbad, douchehoek, wastafelmeubel en toilet.

Tweede verdieping

Vliering te bereiken middels een vlizotrap.

Bijzonderheden

• Woning voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie
• Slaapkamer op de begane grond (eventueel met badkamer, aansluitingen aanwezig)
• 12 Zonnepanelen      
• In 2015 geïmpregneerd en opnieuw gevoegd
• 2 Kelders aanwezig
• Keurige woning!

Kenmerken