Beschrijving

Helft van een dubbel woonhuis met energielabel A !!!

In een rustige woonwijk staat deze gemoderniseerde helft van een dubbel woonhuis met aangebouwde garage en carport op een perceel van 298m². De woning uit het bouwjaar 1989 is de afgelopen jaren gemoderniseerd en heeft op de begane grond een zonnige woonkamer met aansluitend een open keuken voorzien van een mooie inbouwkeuken met apparatuur uit 2019. Het toilet op de begane grond is niet vergeten, deze is in 2019 voorzien van een modern hangtoilet. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers en een keurige badkamer die voorzien is van een ligbad, douchecabine, hangtoilet en wastafelmeubel. Middels een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken en hier zijn een slaapkamer en een hobby-/logeerkamer gerealiseerd. De woning met het energielabel A is geheel voorzien van HR++ beglazing en op het dak zijn 10 zonnepanelen geïnstalleerd met een jaarlijkse opbrengst van ca. 2750 kWh/ jaar. De woning heeft een aangebouwde garage en voor deze garage is een carport gerealiseerd. Achter in de siertuin staat een houten tuinhuisje. Kortom, genoeg redenen om deze energiezuinige woning te gaan bezichtigen.

Indeling

Entree/hal; meterkast; toilet; trapopgang; woonkamer (ca. 30m²) voorzien van vaste kast; open keuken (ca. 9m²) voorzien van een luxe inbouwkeuken met apparatuur uit 2019; aangebouwde garage (ca.17,5m²); carport (ca. 17,5m²).

Eerste verdieping

Overloop; 3 slaapkamers (resp.ca. 8,5m², 7m² en 10m²); badkamer (2006) voorzien van een ligbad, douchecabine, hangtoilet en wastafelmeubel; trapopgang naar de 2e verdieping.

Tweede verdieping

Overloop / zolderruimte voorzien van de cv-opstelling; slaapkamer (ca. 7m²); hobbykamer (7m²) als slaapkamer in gebruik (geen dakraam).

Bijzonderheden

• Energielabel A
• Gemoderniseerde woning
• Luxe inbouwkeuken uit 2019
• Modern sanitair
• 4 Slaapkamers + hobbykamer
• Volledig voorzien van HR++ beglazing in 2019
• Aangebouwde garage met carport
• 10 Zonnepanelen (ca. 2750 kWh/jaar)

Kenmerken