Omschrijving

In een rustige woonomgeving staat deze gemoderniseerde twee-onder-één-kapwoning op een perceel van 288m². De oorspronkelijk in 1957 gebouwde woning is de afgelopen jaren geheel gemoderniseerd en beschikt over 4 slaapkamers waarvan er één op de begane grond gesitueerd is. Verder is er op de begane grond een ruime woonkamer met een moderne open keuken die voorzien is van inbouwapparatuur, een bijkeuken en een badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. 
De woning is voorzien van kunststof kozijnen met grotendeels isolerende beglazing en gedeeltelijk dakisolatie. Achter de woning is recent een vrijstaande schuur/hobbyruimte (30m²) geplaatst met een berging aan de ene kant en een heuse thuisbar voor feestjes en gezellig samenzijn aan de andere kant.

Indeling

Entree/hal; meterkast (vernieuwde groepenkast); garderobenis; trapopgang; modern toilet (wandcloset); L-vormige woonkamer met open keuken (samen ca. 29m²); trapkast; Cv-ruimte; bijkeuken (ca. 5m²) voorzien van witgoedaansluitingen, een badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel.; slaapkamer (ca. 6m²).en achterentree.

Eerste verdieping

Ruime overloop (ca. 7m²) voorzien van 3 vaste kasten; 3 slaapkamers (resp.ca. 5m², 6m² en 12m²).

Tweede verdieping

Zolder te bereiken middels een vlizotrap.

Bijzonderheden

• Woning met 4 slaapkamers
• Gemoderniseerde woning
• Fraaie houten schuur (2018)
• Inrit voor meerdere auto’s
• Keurige woning!

Kenmerken