Beschrijving

Aan doorgaande weg in het dorp Onstwedde staat dit vrijstaand en goed onderhouden woon-winkelpand uit 1964. Het pand is recent gerenoveerd en gemoderniseerd en onder andere voorzien van een geïsoleerd dak met nieuwe geglazuurde dakpannen, kunststof goten, kunststof kozijnen met HR++ beglazing en nieuw bitumen plus isolatie op het platdak. Intern is er een moderne keuken met luxe inbouwapparatuur en kookeiland geplaatst en is de cv-ketel van het woongedeelte vervangen. Ook is er een nieuwe kunststof schutting en een mooie terrasoverkapping geplaatst. De woning heeft een ruime indeling met op de begane grond een woonkamer (ca. 36m²), een prachtige woonkeuken (ca. 29m²) met kookeiland en schuifpui naar het terras, een multifunctionele (hobby)ruimte (ca. 60m²), een achterhal, een werkplaats/garage (ca. 121m²) voorzien van een grote overheaddeur wat de mogelijkheid geeft campers en caravans te stallen, een garage (ca. 27m²) en een berging (ca. 16m²). Een gedeelte van het (voormalig) winkelgedeelte aan de voorzijde is momenteel in gebruik als kantoorruimte met pantry en toilet (samen ca. 58m²). De verdieping heeft een overloop met vaste kast; 3 ruime slaapkamers (resp.ca. 19m², 20m² en 23m²); een royale badkamer (ca. 12m²) die voorzien is van een whirlpool, toilet, douchehoek en wastafel, een hobbyruimte/berging (ca. 34m²) en een stookruimte. Kortom een prachtig pand met vele mogelijkheden onder andere wonen en werken, wonen en verhuur van het kantoorgedeelte (drukt de maandelijkse lasten), het runnen van een Bed & Breakfast of gewoon heerlijk wonen met veel woonruimte!!

Indeling

Entree/tochtportaal; trapopgang; toilet; kast met toegang tot de kelder (ca. 8,5m²); woonkamer (ca. 36m²) voorzien van vaste kast; woonkeuken (ca. 29m²) voorzien van inbouwapparatuur en kookeiland en een schuifpui naar het terras; achterhal; multifunctionele hobbyruimte/berging (ca. 60m²); werkplaats/garage (ca. 121m²) voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur; garage (ca. 27m²) voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaaldeur; berging (ca. 16m²) voorzien van openslaande deuren; kantoor met pantry en toilet (ca. 58m²); nader te benoemen ruimte (showroom ca. 41m²).

Eerste verdieping

Overloop (ca. 13m²) voorzien van vaste schuifdeurkast; 3 slaapkamers (resp.ca. 19m², 20m² en 23m²); badkamer (ca. 12m²) voorzien van een whirlpool, douchehoek, toilet, wastafel en de opstelling voor het witgoed; hobbykamer/berging (ca. 34m²) voorzien van de vlizotrap naar de zolder; stookruimte (ca. 3,5m²) voorzien van twee cv-ketels (resp. woon- en winkelgedeelte).

Tweede verdieping

Middels vlizotrap te bereiken bergzolder (ca. 40m²).

Bijzonderheden

• Gerenoveerd en gemoderniseerd 
• Veel woon- en inpandige ruimte
• Kantoor/winkelgedeelte met pantry en toilet
• Nieuwe keuken (2016)
• Dak in 2018 geïsoleerd en voorzien van nieuwe dakpannen en kunststof goten  
• Nieuwe kunststof kozijnen met HR++ beglazing (2016)
• Kunststof schuttingen
• Terrasoverkapping
• Woning met veel mogelijkheden!!

Kenmerken