Omschrijving

Mooie vrijstaande jaren ‘30 woning gelegen in een rustige straat nabij het Julianapark en op loopafstand van centrum. De woning is goed onderhouden en geheel voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen en buitendeuren. Ook de goten, overstekken en topgevels zijn van kunststof en het dak is bedekt met fraaie geglazuurde dakpannen. Kenmerkend jaren ’30 detail is het glas-in-loodraam bij de trapopgang die geplaatst is in de spouw van de isolerende beglazing, een combinatie van authentiek met hedendaags comfort. De sfeervolle woning heeft naast een woonkamer met erker een ruime eetkamer met toegang tot de kelder en een halfopen keuken die voorzien is van inbouwapparatuur. Verder is er in het aangebouwde achterhuis een badkamer met douche, wastafel witgoedaansluiting en toilet en een bijkeuken/achterhal die voorzien is van de Cv-opstelling.  Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers waarvan er één voorzien is van een vaste kast en de andere van een kastenwand en doorgang naar de bergzolder. De woning heeft een besloten achtertuin met veel privacy en een ruime inrit naar de vrijstaande stenen garage.

Indeling

Entree/hal; meterkast; trapopgang; woonkamer (ca. 16m²) voorzien van erker; eetkamer (ca. 18,5m²) voorzien van erker en toegang tot de kelder; halfopen keuken (ca. 7m²) voorzien van inbouwapparatuur; badkamer voorzien van douchehoek, wastafel, witgoedaansluiting en toilet; achterhal voorzien van Cv-opstelling.

Eerste verdieping

Middels bordestrap te bereiken overloop; 2 slaapkamers (resp. ca. 9,5m² en 11,5m²) beiden voorzien van vaste kastruimte en één voorzien van doorgang naar bergzolder.

Bijzonderheden

• Onderhoudsarme woning met kunststof kozijnen, deuren, goten e.d.
• Fraaie geglazuurde dakpannen
• Ruime inrit
• Vrijstaande stenen garage
• Geheel voorzien van isolerende beglazing
• Rustige straat nabij park en centrum
• Sfeervolle woning!

Kenmerken