Beschrijving

Vrijstaande woning aan het water!

In de woonwijk “Waterland” staat deze vrijstaande woning met aangebouwde garage en carport op een aan het water gelegen perceel van 856m². De in 1997 gebouwde woning heeft naast een royale woonkamer met halfopen keuken de beschikking over 3 slaapkamers en de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer boven de garage. Bij de woning ligt een aan het water grenzende siertuin die onder andere voorzien is van een terras aan het water, ideaal om een hengeltje uit te werpen of een (motor)bootje aan te meren. De begane grond van de woning is voorzien van vloerverwarming en in de woonkamer staat een gezellige houtkachel om het geheel compleet te maken.

Indeling

Entree/hal; meterkast; trapopgang; wandcloset; L-vormige woonkamer (ca. 39m²); keuken (ca. 14m²) voorzien van inbouwapparatuur en terrasdeur; bijkeuken (ca. 6m²) voorzien van witgoedaansluitingen, cv-opstelling (2011) en doorgang naar de garage; garage (ca. 34m²) voorzien van sectionaldeur en zolder; carport (ca. 24m²).

Eerste verdieping

Overloop met vide; 3 slaapkamers (resp.ca. 11m², 11m² en 24m²); inloopkast; badkamer voorzien van ligbad, wastafelmeubel, wandcloset en douchecabine.

Tweede verdieping

Zolderberging te bereiken middels een vlizotrap.

Kenmerken