Omschrijving

De genoemde prijs is geen vraagprijs maar het minimum bod waarvoor de verkoper in onderhandeling wil treden. De verkoper zal alleen biedingen in overweging nemen die op of boven deze prijs liggen. 

Vrijstaand woonhuis met grote garage/schuur.

Aan de rustige kant van het kanaal staat deze goed onderhouden vrijstaande woning met grote vrijstaande garage/schuur van maar liefst ca. 240m² op een perceel van 722m². Het object is bij uitstek zeer geschikt voor iemand met een beroep aan huis of een hobby waarbij veel ruimte nodig is. .

Indeling

Entree/hal; modern hangtoilet; trapopgang; L-vormige woonkamer (ca.29m²); kelder; gesloten keuken (ca.10m²) voorzien van schuifpui naar het terras en inbouwapparatuur o.a. gaskookplaat, oven, koelkast en afzuigkap; achterhal voorzien van achterentree; badkamer voorzien van wasmachineaansluiting, douchecabine en wastafel.

Eerste verdieping

Overloop; 3 slaapkamers (resp.ca. 4m², 11m² en 12m²) waarvan 2 voorzien van vaste kast en bergruimte achter het knieschot; berging voorzien van HR-combiketel (’97).

Bijzonderheden

• Eigen inrit
• Grote garage/schuur
• Kruipruimte geïsoleerd met schelpen
• Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen
• Schuur voorzien van eigen groepenkast

Let op: De genoemde prijs is geen vraagprijs maar het minimum bod waarvoor de verkoper in onderhandeling wil treden. De verkoper zal alleen biedingen in overweging nemen die op of boven deze prijs liggen.

Kenmerken