Beschrijving

Op een zichtlocatie aan het kanaal staat dit geheel in authentieke stijl gerenoveerde herenhuis (Jugendstil) uit het begin van de vorige eeuw. Op het aangrenzend perceel staat een vrijstaande bedrijfsloods (nummer 127) met een vloeroppervlakte van ca. 300m² van het bouwjaar 1985. De woning en de bedrijfsloods staan op 2 percelen die samen 3060m² groot zijn. Het perceel met het bedrijfspand is aan de voorzijde afgesloten middels een elektrische schuifpoort en heeft ook een ontsluiting aan de achterzijde. De woning is één van de mooiere bewaard gebleven herenbehuizingen uit het verleden van Stadskanaal en zal u bij binnenkomst het nostalgisch gevoel geven van het bevoorrecht wonen in vervlogen tijden. Het bedrijfspand is goed onderhouden en voorzien van een inpandig kantoor en kantine. Het terrein voor het bedrijfspand is geheel geasfalteerd en biedt vele mogelijkheden o.a. stallingsruimte voor voertuigen en materieel, showterrein of parkeerplaats.

Indeling

Woning: 
Entree/gang; slaapkamer (ca. 16m²); trapopgang; bijkeuken (ca. 4m²); badkamer (ca. 11m²) voorzien van een ligbad, douchecabine, toilet, witgoedaansluiting en wastafel; slaapkamer (ca. 15,5m²); toilet; achterhal (ca. 8m²) voorzien van een werkkast en achterentree; keuken (ca. 15m²) voorzien van een inbouwkeuken met apparatuur; studeer/hobbykamer (ca. 6m²); eetkamer (ca. 16m²) middels suitedeuren gescheiden van de woonkamer (ca. 21,5m²); serre (ca. 9,5m²).

Bedrijfshal:
Bedrijfsruimte (ca. 250m²); hal (ca. 8m²) voorzien van zijentree, meterkast, werkkast en toilet; kantoor (ca. 20m²); kantine (ca. 12m²) voorzien van keukenblok en cv-ruimte; magazijn (ca. 10m²).

Eerste verdieping

Overloop; 2 slaapkamers (resp. ca. 8,5m² en 16m²; badkamer (ca. 6,5m²) voorzien van toilet, wastafel en douchehoek; zolder (ca. 83m²) ; zolderkamertje (ca. 6,5m²).

Bijzonderheden

• Prachtig herenhuis (bestemming wonen).
• Woning in authentieke stijl (Jugendstil) gerenoveerd.
• Zorgvuldig onderhouden bedrijfspand met een v.v.o. van 300m² (bestemming bedrijfsdoeleinden).
• Terrein afgesloten middels een elektrisch bedienbare schuifpoort
• Ontsluiting aan zowel voor- als achterzijde perceel
• Goede zichtlocatie

Kenmerken