Omschrijving

Met een vrij uitzicht over een groenstrook staat deze nette tussenwoning met aangebouwde berging op een perceel van 143m². De in 1974 gebouwde woning heeft een Z-vormige woonkamer en een halfopen keuken, aansluitend is er een achterhal met een berging. Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer en middels een vaste trap komt u op de zolderverdieping  waar een hobby/slaapkamer is. De woning verkeert in een nette staat van onderhoud behoudens enkele kozijnen die enig aandacht vragen, De achtertuin is op het zuidoosten georiënteerd en hier is een terrasoverkapping aan de achtergevel gebouwd zodat u op minder mooie en droge dagen toch nog kunt genieten van het buiten zijn.

Indeling

Entree/hal; meterkast; toilet; trapopgang; Z-vormige woonkamer (ca. 32m²) met aan de voorzijde het zitgedeelte en achter het eetgedeelte; halfopen keuken (ca. 7m²) voorzien van enig apparatuur; achterhal voorzien van achterentree; berging.

Eerste verdieping

Overloop; 3 slaapkamers (resp.ca. 7m², 13m² en 16,5m²); badkamer voorzien van douchehoek, wastafel en 2e toilet; trapopgang naar de 2e verdieping.

Tweede verdieping

Overloop; 2 x berging waarvan één voorzien van de cv-opstelling; zolderkamer (ca. 15m²) eventueel als slaapkamer te gebruiken.

Bijzonderheden

• Mooi gelegen met uitzicht over een groenstrook
• Mogelijkheid tot 4 slaapkamers
• Voldoende parkeermogelijkheden in de directe omgeving
• Terrasoverkapping
• Leaseketel

Kenmerken