Beschrijving

Woonboerderij geschikt voor dubbele bewoning!
Aan de rustige kant van het kanaal staat op een ruim perceel van 2677m² deze mooi verbouwde woonboerderij. De woonboerderij is eind jaren ’90 verbouwd tot twee (zelfstandige) woningen, een ruime woning met vier slaapkamers aan de achterzijde en een kleinere woning met twee slaapkamers aan de voorzijde. Door deze optimale indeling leent de woning zich bij uitstek voor het gebruik als kangoeroewoning (ook wel tandemwoning genoemd), ook is de woonboerderij uitstekend geschikt voor het runnen van een Bed & Breakfast onderneming.

Indeling

Woning 1: 
Entree/hal; toilet; trapopgang; riante living (ca. 43m²) voorzien van openslaande terrasdeuren; open keuken (ca. 16m²) voorzien van een inbouwkeuken met inbouwapparatuur o.a.: 6 pits gasfornuis, vaatwasser, koelkast, afzuigkap; bijkeuken (ca. 14m²) voorzien van witgoedaansluitingen; badkamer (ca. 8,5m²) voorzien van inloopdouche, ligbad, hangtoilet en dubbele wastafel; slaapkamer (ca. 14m²) voorzien van een kastenwand; berging (ca. 6,5m²); slaapkamer (ca. 19m²) voorzien van een kastenwand.

Woning 2:
Entree/hal; meterkast; toilet; trapopgang; woonkamer met open keuken (samen ca. 30m²); slaapkamer (ca. 14m²).

Eerste verdieping

Woning 1:
Overloop (ca. 16m²) voorzien van een kastenwand; berging (ca. 11m²) voorzien van de Cv-opstelling (’02); 2 ruime slaapkamers (resp.ca. 19m² en 18,5m²).

Woning 2:
Overloop voorzien van Cv-opstelling (’06); badkamer voorzien van douche, wastafel en witgoedaansluiting; slaapkamer (ca. 13m²).

Bijzonderheden

• Geheel voorzien van isolerende beglazing
• Spouwmuren voorzien van isolatie
• Eind jaren ‘90 geheel vernieuwd (op voor- en achtergevel na)
• Vanaf het terras uitzicht over de landerijen
• Grote vrijstaande schuur (ca. 93m²)
• Geïsoleerde Unidekdakplaten

Kenmerken