Beschrijving

Keurige tussenwoning met garagebox!

In een kindvriendelijke woonwijk met speelvoorzieningen staat nabij de diverse voorzieningen zoals het buurtwinkelcentrum “Dukdalf”, scholen, openbaar vervoer en sportvoorzieningen deze keurige tussenwoning met aangebouwde bijkeuken op een perceel van 159m².  De grotendeels gemoderniseerde woning is aan de achterzijde voorzien van een kunststof pui met openslaande terrasdeuren en enkele kunststof kozijnen. De woning heeft 4 ruime slaapkamers waarvan er één op de 2e verdieping gesitueerd is, de badkamer is in lichte kleurstelling en voorzien van een ligbad/douche, wastafelmeubel en hangtoilet. De woonkamer is uitgevoerd met openslaande terrasdeuren, de keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok en recent is het toilet op de begane grond vernieuwd. De met schuttingen omheinde tuin is voorzien van een achterom en een houten tuinhuis, boven het terras is aan de achtergevel een zonnescherm geplaatst. Op ongeveer 75 meter van de woning is de goed onderhouden garagebox (ca. 17m²) gelegen.

Indeling

Entree/hal; meterkast (5 groepen); modern hangtoilet; trapopgang; trapkast; keuken (ca. 7m²) voorzien van een eenvoudig keukenblok en close-in boiler; woonkamer (ca. 27m²) voorzien van openslaande terrasdeuren; bijkeuken (ca. 8m²) voorzien van witgoedaansluitingen en achterentree.

Eerste verdieping

Overloop; 3 slaapkamers (resp.ca. 7,5m², 12m² en 15m²); badkamer (ca. 5,5m²) voorzien van een ligbad/douche, wastafelmeubel en hangtoilet; trapopgang naar de 2e verdieping.

Tweede verdieping

Overloop/berging voorzien van de cv-opstelling (Intergas HR combiketel uit 2008 in eigendom); 4e slaapkamer (ca. 13m²).

Bijzonderheden

• Rustig gelegen in kindvriendelijke woonomgeving
• Garagebox
• Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen
• Openslaande terrasdeuren
• Volledig voorzien van isolerende beglazing
• Keurige woning!

Kenmerken