Omschrijving

Rustig gelegen aan de kade van het historische Oosterdiep staat deze geheel gemoderniseerde helft van een dubbel woonhuis uit de jaren ’30 op een perceel van 312m². De verrassend ruime woning met een woonoppervlak van ca. 124m² heeft een goede indeling met op de begane grond een sfeervolle woonkamer die voorzien is van een massief houtenvloer en een pelletkachel, een gezellige woonkeuken uitgerust met een fraaie inbouwkeuken met apparatuur en natuursteen werkblad. In het achter de woonkeuken gelegen achterhuis is een ruime bijkeuken met de witgoedaansluitingen, een badkamer en een separaat toilet aanwezig. Op de eerste verdieping zijn er naast de royale overloop twee prima slaapkamers aanwezig (beide ca. 13,5m²), waarvan één slaapkamer evenals de overloop voorzien is van een dakkapel. Middels een vaste trap is er op de tweede verdieping een derde slaapkamer (ca. 15,5m²) die over de gehele breedte voorzien is van een dakkapel, ook is op deze verdieping een berging aanwezig.
De woning is recent voorzien van fraaie kunststof kozijnen geheel passend bij de stijl van de woning. Achter de woning is een terrasoverkapping geplaatst waar u zelfs in de winter kunt genieten van het buitenleven en aansluitend is er een stenen garage/berging en een carport. Tot slot staat er in de achter de woning gelegen siertuin een tuinhuis. Kortom een sfeervolle jaren’30 woning met hedendaags comfort!

Indeling

Entree/hal; meterkast (7 groepen, kookgroep); trapopgang; woonkamer (ca. 38m²); woonkeuken (ca. 16m²) voorzien van moderne inbouwkeuken met apparatuur en kast met cv-opstelling; bijkeuken (ca. 7m²); badkamer voorzien van douche en wastafel; modern toilet; terrasoverkapping (ca. 27m²); garage (ca. 23m²); carport (ca. 20m²).

Eerste verdieping

Overloop (ca. 11m²); 2 slaapkamers (beide ca. 13,5m²); trapopgang.

Tweede verdieping

Slaapkamer (ca. 15,5m²); berging.

Bijzonderheden

• Gemoderniseerde woning
• Ruime woonkamer met pelletkachel
• Aparte woonkeuken
• 3 Ruime slaapkamers
• Mooie kunststof kozijnen
• Terrasoverkapping
• Garage met carport
• Goed onderhouden geheel!

Kenmerken